Welkom bij Buitenseizoen

Buitenseizoen is onderdeel van Den Uijl Tuin en Infra. Den Uijl Tuin en Infra is dealer van de originele schaduwdoeken van Nesling en kan voor u tevens de montage verzorgen.

Allereerst beschermen de doeken tegen schadelijke UV stralen van de felle zon, daarnaast creëer je een prachtige hippe schaduwplek bijvoorbeeld boven uw terras,  boven de kinderspeelplaats, het zwembad, boven de auto en zelfs boven het verblijf van uw dieren.

De schaduwdoeken kunnen  aan uw huis of gevel geplaatst worden, maar ook aan palen. Een juiste montage zorgt ervoor dat het schaduwdoek bestand is tegen de regen en sterke wind.  Wij adviseren u graag in de maat, kleur en het soort schaduwdoek. Zijn de standaard maten niet toereikend, wij bieden ook maatwerk.

De schaduwdoeken zijn er in verschillende kleuren, zand, antraciet, gebroken wit, zwart, terracotta en lime groen. Het materiaal  is geweven polyester. Dit materiaal trekt geen vuil aan en heeft een zelfreinigend vermogen.  De regen spoelt het vuil (bijvoorbeeld vogelpoep) eraf. Mede hierdoor is het een ideaal doek voor de tuin.
ideal-webshopWij verzorgen de complete montage, inclusief de benodigde materialen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Nieuwste Producten