Den Uijl tuin en infra

Wij verzorgen alle onderhoud, advies en aanleg van tuinen. Onze service in tuinonderhoud is uitermate breed: wij doen alles wat met groen te maken heeft en bieden u zodoende een totaalpakket aan.

Wij werken in dienst van de particuliere consument, bedrijven en gemeenten. Naast ons volledige tuinonderhoud leggen wij ook compleet nieuwe tuinen aan met alle tegelwerk, bodemonderzoek, hekken, schuren en blokhutten.

U kunt contact met ons opnemen om meer informatie over onze werkzaamheden te verkrijgen of om een afspraak te maken. Vul het contactformulier in op deze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken op 06-36534284, ook buiten kantooruren bij noodgevallen of bij storm. Wij staan voor u klaar.

Voor meer informatie klik hier

Webshop Buiten Seizoen

Buitenseizoen is onderdeel van Den Uijl Tuin en Infra. Den Uijl Tuin en Infra is dealer van de originele schaduwdoeken van Nesling en kan voor u tevens de montage verzorgen.

Allereerst beschermen de doeken tegen schadelijke UV stralen van de felle zon, daarnaast creëer je een prachtige hippe schaduwplek bijvoorbeeld boven uw terras,  boven de kinderspeelplaats, het zwembad, boven de auto en zelfs boven het verblijf van uw dieren.

De schaduwdoeken kunnen  aan uw huis of gevel geplaatst worden, maar ook aan palen. Een juiste montage zorgt ervoor dat het schaduwdoek bestand is tegen de regen en  sterke wind.  Wij adviseren u graag in de maat, kleur en het soort schaduwdoek. Zijn de standaard maten niet toereikend, wij bieden ook maatwerk.