Den Uijl tuin en infra

Als eigenaar van Den Uijl Tuin en Infra ben ik, Evert den Uijl al weer een aantal jaar bezig met het verzorgen van en alle onderhoud, advies en aanleg van tuinen. Mijn vrouw Tineke die de webshop Buitenseizoen.nl beheerd, staat mij bij met alle voorkomende werkzaamheden op de achtergrond van het bedrijf. Door haar jarenlange ervaring in de schaduwdoekenbranche is zij uitstekend in staat de klant van goed advies te voorzien.

U kunt bij Den Uijl Tuin en Infra terecht voor volledige tuinonderhoud, daarnaast leggen wij ook compleet nieuwe tuinen aan, ook voor tegelwerk, bodemonderzoek, hekken, schuren en blokhutten bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt contact met ons opnemen om meer informatie over onze werkzaamheden te verkrijgen of om een afspraak te maken. Vul het contactformulier in op deze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken op 06-36534284, ook buiten kantooruren bij noodgevallen of bij storm. Wij staan voor u klaar.

Voor meer informatie klik hier

Webshop Buiten Seizoen

Buitenseizoen is onderdeel van Den Uijl Tuin en Infra. Den Uijl Tuin en Infra is dealer van de originele schaduwdoeken van Nesling en kan voor u tevens de montage verzorgen.

Allereerst beschermen de doeken tegen schadelijke UV stralen van de felle zon, daarnaast creëer je een prachtige hippe schaduwplek bijvoorbeeld boven uw terras,  boven de kinderspeelplaats, het zwembad, boven de auto en zelfs boven het verblijf van uw dieren.

De schaduwdoeken kunnen  aan uw huis of gevel geplaatst worden, maar ook aan palen. Een juiste montage zorgt ervoor dat het schaduwdoek bestand is tegen de regen en  sterke wind.  Wij adviseren u graag in de maat, kleur en het soort schaduwdoek. Zijn de standaard maten niet toereikend, wij bieden ook maatwerk.